Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni vor fi prezenţi şi la meciul de handbal masculin dintre AHC Dobrogea Sud Constanța II și CSM DivA București

ro

05 Oct, 2018 13:19 1400 Marime text
 În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Grupării Mobile  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa,  I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de competenţă.
 
Sâmbătă, 06 octombrie, în intervalul orar 13.00-14.30,  jandarmii vor asigura ordinea publică la meciul de handbal masculin dintre AHC Dobrogea Sud Constanța II și CSM DivA București. 

Între orele 19.00-20.30 vor fi prezenți la meciul de handbal dintre echipele AHC Dobrogea Sud Constanța și Robstav MAT Plzen din Cehia.

 În aceeași zi, între orele 15.00-17.00,  asigură ordinea publică la meciul de fotbal C.S. Axiopolis Sport Cernavodă -  Delta Tulcea, precum şi la meciul de rugby dintre echipele CS Năvodari și R.C. Grivița, între orele 14.00-16.00.
 
Duminică, 07 octombrie cu începere de la ora 13.00, asigură ordinea publică la Sala Sporturilor din Constanța, la meciul de baschet feminin dintre echipele Phoenix Știința Constanța și CS Rapid București. De la ora 19.00 vor fi prezenți la meciul de handbal masculin dintre echipele AHC Dobrogea Sud Constanța și Robstav MAT Plzen din Cehia.

De asemenea, cu începere de la ora 14.00, vor fi prezenți la Călărași, la meciul de fotbal dintre între orele AFC Dunărea 2005 Călărași și FC Voluntari.

 Misiunile jandarmilor au în vedere asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii la aceste evenimente, prevenirea şi combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale faţă de cei care comit fapte antisociale.

Se recomandă  celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.


Sursă foto: GJCMT
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii