Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jaf armat pe autostrada București-Pitești O mașină cu bijuterii a fost oprită în trafic

ro

09 Aug, 2011 16:16 1603 Marime text

Jaf armat pe autostrada București-Pitești, la kilometrul 83, informează antena3. O mașină plină cu bijuterii a fost oprită de persoane mascate și înarmate.

Conform șefului de la Polița Autostrăzi, la kilometrul 83, o mașină care se deplasa către Pitești a oprit în fața mașinii societății comerciale, din aceasta au coborât trei bărbați care au spart geamurile autoturismului oprit și au furat bijuteriile. Au fost furate 23 de kilograme de bijuterii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Dănuț Dinu, a declarat că, în mod normal, transportul de bijuterii se face de o firmă specializată. Mașina prădată este o mașină normală, fără blindaj, care circula fără escortă de securitate, îndreptându-se către Sibiu, unde urma să fie organizată o expoziție. În autoturism se aflau trei persoane, nicuna nu a fost rănită.

Ocupanții autoturismului în care erau transportate bijuteriile au relatat că cei trei bărbați mascați au folosit și un baston de circulație pentru a le indica să oprească. Unul dintre atacatori avea un pistol. Poliția este în alertă maximă, au fost instituite filtre, iar elicpoterul MAI a fost ridicat în aer pentru a survola zona.

www.antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii