Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Irina Boureanu, dezvăluiri cutremurătoare. ”Am primit amenințări că voi fi mutilată, violată”

ro

19 Sep, 2016 08:05 3448 Marime text
Irina Boureanu, fosta soție a lui Cristian Boureanu, a oferit un interviu exclusiv pentru Antena 3, în care a vorbit despre relația sa cu fostul soț, relația cu fiica sa, Ioana și modul în care violența a făcut constant parte din viața lor.
 
”De foarte mulți ani trăiesc uitându-mă peste umăr. Știind că am voie să fac unele lucruri, iar altele îmi sunt interzise. Tot ce am putut a fost să o apăr pe Ioana. Când am încercat să iau măsuri legale mi s-a demonstrat că unele persoane sunt mai presus de lege” a spus Irina Boureanu.
 
Mama Ioanei spune că se teme pentru viața sa și a fiicei sale, amenințările fiind o constantă în relația cu Cristian Boureanu.
 
”Am primit amenințări că îmi va fi luată viața, că voi fi mutilată, violată. Toate astea le-a auzit și Ioana în legătură cu ea. Amenințările erau foarte descriptive. Și Ioana venea de multe ori să îmi povestească amănunte ca dintr-un film de groază” a explicat Irina Boureanu.
 
”Cred că e obișnuit ca nimeni să nu îl înfrunte. La momentul divorțului era în plină ascensiune politică și știam că ar face orice să nu își strice imaginea. Orice înseamnă orice. Am preferat să îl las așa ca să nu se întâmple lucruri foarte rele pentru mine și pentru Ioana” a explicat fost soție a lui Cristian Boureanu.
 
Subiectul vieții de familie a lui Cristian Boureanu a ajuns pe primele pagini ale ziarelor după ce au fost făcute publice o serie de imagini în care omul de afaceri se manifesta violent față de fiica sa minoră.

sursa foto: Antena3.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii