Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Tulcea organizează concurs pentru ocuparea a 35 de posturi

ro

02 Apr, 2016 18:41 4175 Marime text
 
Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea organizează concurs pentru ocuparea a 35 de funcții cu personal din sursă externă, precum și pentru ocuparea unei funcții prin reîncadrare.
 
La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost scoase la concurs 35 de funcții prevăzute la posturile de poliție comunale, care urmează a fi ocupate prin angajare din sursă externă, precum și o funcție pentru reîncadrare.
 
Înscrierile se vor face pe bază de cerere de înscriere, depusă până la data de 8 aprilie 2016, între orele 09.00 – 16.00 la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, situat în municipiul Tulcea, strada Spitalului, numărul 2. Dosarele de înscriere trebuie depuse în volum complet până la data de 15 aprilie 2016.
 
Posturile de Poliție vizate:
Încadrare directă – 35 de funcții:
Posturile de Poliție Comunale: Beștepe, Ceatalchioi, Chilia Veche, Crișan, Murighiol (2 locuri), Nufăru, Pardina, Sfântu Gheorghe, Valea Nucarilor, Frecăței, Horia, Nalbant, Niculițel, Somova, Valea Teilor, Dăeni, Dorobanțu, Greci, Grindu, Hamcearca, I.C. Brătianu, Jijila, Ostrov, Văcăreni, Baia, Beidaud (2 locuri), Casimcea, Ceamurlia de Jos, Mihai Bravu, Slava Cercheză, Stejaru, Topolog (2 locuri).
 
Reîncadrare – 1 funcție:
Post Poliție Comunal Mihai Bravu
 
Pentru detalii legate de condițiile de participare și probele de concurs, vă rugăm să apelați Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea la numărul de telefon 0240/506700 sau pe pagina de Internet a Poliției Române, www.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa http://www.politiaromana.ro/ ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii