Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:06 16 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuț Done, noul subprefect al județului Constanța. Avere şi interese (documente)

ro

13 Dec, 2018 14:54 4078 Marime text
Ionuț Done ar putea fi noul subprefect al Județului Constanța.

Informația a fost confirmată pentru ZIUA de Constanța de reprezentanții PSD Constanța.

Ionuț Done a devenit variantă de lucru în urmă cu o săptămână.

Inițial varianta susținută de PSD Constanța pentru funcția de subprefect a fost Cristinel Dragomir care a devenit funcționar public pentru a se califica pentru această funcție. 

Ionuț Done a lucrat în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța din 2003, din 2010 ca jurist, dar de doi ani este auditor în cadrul sectorului 8 audit public intern Constanţa din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. 

Decizia de numire a lui Ionuț Done ar fi fost luată astăzi în ședința de Guvern. (vezi document)

La Prefectura Constanţa nu a ajuns încă ordinul de numire în funcția de subprefect a lui Ionuț Done. Urmează publicarea în Monitorul Oficial. Apoi, urmează ca MAI să anunțe când are loc instalarea. 

Done este tatăl a trei copii, are 42 de ani iar soţia sa, Andreea este farmacist.

Noul subprefect, deţine împreună cu soţia deţine un apartament în Constanţa contractat prin credit ipotecar în 2016, un autoturism Toyota iar în ultimul an fiscal a câştigat 48.000 de lei ca angajat MAI iar soția, care deţine SC Farmas SRL, a avut un venit de 36.000 de lei. Ionuţ Done a precizat în declaraţia de interese că este secretar al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor - regiunea III Constanţa şi preşedinte la Asociaţia CAR 0406 Constanţa, unitate în care a activitat. Totodată este membru în Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Civil din MAI. (vezi declaraţiile de avere şi interese în secţiunea "documente").

Sursa foto: Facebook 

Ti-a placut articolul?

Comentarii