Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:48 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Ţiriac „Invit orice Autoritate a Statului Român să verifice activităţile Grupului Ţiriac”

ro

18 Feb, 2015 14:21 735 Marime text
Omul de afaceri Ion Ţiriac invită, într-o scrisoare deschisă, autorităţile să verifice activităţile derulate de firmele din grupul pe care îl controlează, precizând că va acţiona în instanţă orice "act public" care îi aduce atingere reputaţiei personale, imaginii familiei sale sau a grupului, informează Mediafax.
 
 "Subsemnatul, Ioan Ţiriac, fidel legilor României, pe care le respect atât în calitate de cetăţean al României, cât şi ca investitor în economia locală, partizan transparenţei, eticii şi bunelor practici de afaceri, lansez pe această cale o invitaţie deschisă către orice Autoritate a Statului Român în vederea verificării activităţilor întreprinse de către companiile Grupului Ţiriac", se arată în scrisoarea adresată de omul de afaceri autorităţilor statului şi presei.
 
Omul de afaceri a decis să facă acest demers public pentru a arăta că activitatea companiilor din Grupul Ţiriac se face cu respectarea legilor României şi pentru a pune capăt speculaţiilor şi intoxicărilor apărute în media în ultimele luni.
 
În acelaşi timp, Ţiriac lansează o invitaţie către presa centrală, în numele unei corecte şi documentate informări a publicului, în cazul în care jurnaliştii doresc să verifice veridicitatea informaţiilor obţinute din surse proprii, să se adreseze reprezentanţilor companiilor din Grupul Ţiriac.
 
Grupul Ţiriac reuneşte peste 40 de companii private autohtone, activând în domeniul auto, imobiliar, serviciilor financiare, leasing, transport aerian şi energie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii