Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Intervenție a poliției într-un mall din Capitală. Femeie smulsă de lângă copil. Micuțul a fost lăsat în grija clienților (galerie foto+video)

ro

27 Jan, 2018 07:48 14238 Marime text
Un caz grav a avut loc ieri, într-un mall din București, dacă ar fi să ne luăm după postarea utilizatorului de pe Facebook Florin Armeanca.

Acesta spunea:

”Abuzurile poliției române! I-au lăsat copilul minor de circa 4-5 anișori în grija unor străini. Copilul de frică a urinat și striga ”o bate pe mami” au lovit-o.
Pentru o ceartă între două femei.
Va rog share sa vadă toată lumea. Totul s-a întâmplat la Mega Mall Pantelimon”.
Postarea a generat o serie de comentarii ale utilizatorilor revoltați de situația și de lipsa de tact a poliției.

Foarte probabil vom avea în curând și o reacție a IGPR pe această temă.

UPDATE: Oficial de la Poliția Capitalei

Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti femeia a agresat vineri seara doi poliţişti într-un mall din Sectorul 2 al Capitalei şi a refuzat să se legitimize. Polițiștii au fost sesizați să intervină de o persoană care a observat că suspecta şi-ar fi lovit copilul minor.
 
Polițiștii au precizat că vineri seara, în jurul orei 20,00, prin apel la 112, o persoană, angajat al unei societăţi comerciale dintr-un complex situat pe raza Sectorului 2, a sesizat că o femeie îşi agresează copilul minor şi că, la momentul în care i-a atras atenţia, a avut un comportament violent şi faţă de ea.
 

"La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică. La momentul în care s-au apropiat de persoana reclamată, aceasta fiind însoţită de mai mulţi cunoscuţi, aceasta a refuzat să se legitimeze, a încercat să plece, iar când poliţiştii au insistat, femeia l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre ei. A fost imobilizată, moment în care l-a muşcat de picior pe celălalt agent. A fost condusă la secţia de poliţie pentru audieri. Copilul a fost preluat de prietenii femeii şi ulterior, în scurt timp, de bunici", se arată în comunicatul de presă al DGPMB.

 
După audieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2 a dispus reţinerea persoanei în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.


Sursa foto: Capturi Facebook/Florin Armeanca  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii