Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire cu iz electoral între ministrul Apărării şi rezerviştii militari din Constanţa

ro

10 Nov, 2014 14:23 3066 Marime text
Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, s-a întâlnit astăzi, la Constanţa cu rezerviştii militari pentru a discuta despre statutul cadrelor militare în rezervă şi despre pensiile militarilor.
 
Amintim că, în prezent, există o lege în dezbatere, care se referă la statutul militarilor în rezervă, fiind vorba atât despre cadre ale Ministerului Apărării Naţionale (MApN), cât şi despre cadre ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI).
 
Mircea Duşa a mărturisit că, în contextul întâlniri de astăzi, le-a sugerat rezerviştilor militari cu cine să voteze în turul doi al alegerilor prezidenţial, fiind vorba, evident, despre candidatul PSD, premierul Victor Ponta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • M.M. de marina 11 Nov, 2014 11:22 De acord. Domnul General ZECA a fost magistral.Eu il vad ca pe un viitor primar de Constanta. Si nu este numai parerea mea. felicitari la toti rezervistii care s-au purtat excelent.
  • ComandorMM 11 Nov, 2014 11:19 Intalnirea a fost de un real succes.Domnul ministru Dusa,chiar daca este civil...este la curent cu specificul si cu nevoile armatei de azi si de maine.Referitori la scopul intalnirii,90% din timp a fost consumat vis-a-vis de noua Lege a pensiilor militare de stat,la probleme ce framanta acum armata,la programele de inzestrare,NATO si la final a fost vorba despre saptamana aceasta,efervescenta,care la final va da Noul Presedinte al Romaniei.Marea majoritate a celor prezenti,pensionari militari din MApN,MI,SRI,SPP etc.s-au exprimat in favoarea unei noi legi,cu speranta ca noua conducere a tarii va lua in seama doleantele militarilor,si nu se va comporta ca defuncta conducere a tari care si-a batut joc de noi...Duminica, TOTI la vot! Sa votati pe cei care va reprezinta si merita!.