Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectorii ANAF, întâmpinaţi cu pietre în Vama Veche (video)

ro

01 May, 2015 17:04 4052 Marime text
O maşină inscripţionată ANAF, cu inspectori fiscali a fost atacată cu pietre în Vama Veche în această după-amiază, în timpul unui control.
200 de echipe ANAF au descins pe litoral şi iau la purecat societăţile comerciale, în special cele din Mamaia şi Vama Veche.

Străduţele micuţe care dau spre plajă în Vama Veche au fost "blocate" practic de câte o maşină a Gărzii din care au coborât inspectorii îmbrăcaţi în uniformă. Apariţia acestora a produs reacţii printre vamaioţi, care i-au întâmpinat pe ofiţerii de la Antifraudă cu huiduieli şi cu scandări de galerie: "Vine controlul / Să-şi ia omorul", fiind pentru câteva secunde urarea de bun venit adresată inspectorilor de către turişti, conform gandul.info.
 
Misiunea ANAF a debutat ieri, atunci când o fotografie care suprindea o coloană impresionantă de maşini ale Direcţiei Antifraudă din cadrul ANAF a fost făcută publică pe o reţea de socializare.
 
Deşi iniţial s-a vehiculat că automobilele se deplasau spre litoral, pe Autostrada Soarelui A2, maşinile erau, de fapt, pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti.
 
Reprezentanţii ANAF şi ai Direcţiei Antifraudă au confirmat că este vorba despre o misiune a Direcţiei Antifraudă şi că maşinile se deplasau pe A3, fără să ofere alte detalii legate de destinaţia vizată.

UPDATE


Turiştii au început să pună sub ştergătoarele de parbriz ale maşinilor ANAF bonurile fiscale cu care ies de la terase!

Sursa foto: Facebook
Sursa video: captură gandul.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii