Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înotătoarea Camelia Potec ar fi putut fi prinţesă de Monaco

ro

15 Aug, 2011 20:34 1516 Marime text

Fosta antrenoare a înotătoarei a declarat pentru Libertatea că Prinţul Albert a curtat-o intens pe Camelia în preajma Olimpiuadei de la Atena, din 2004.

Campioana olimpică de la Sydney, înotătoarea Camelia Potec, ar fi putut fi noua prinţesă de Monaco. Anunţul a fost făcut de fosta ei antrenoare, Doina Sava, care a declarat pentru Libertatea că Prinţul Albert a curtat-o mult timp pe Camelia.

Asta se întâmpla după anul 2000, când Camelia mergea destul de des la Monte Carlo, la turneul Mare Nostrum. "Aflând că, la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004, Camelia va concura în proba de 400 de metri liber, prinţul a ţinut în mod special să oficieze premierea la această probă. Şi-ar fi dorit să-i înmâneze Cameliei medalia de aur. Atunci ea a pierdut, dar şi-a luat revanşa la 200 de metri liber", a declarat Doina Sava.

La rândul ei, Camelia a spus că după un concurs organizat la Monte Carlo, Prinţul Albert a ţinut în mod special să o invite la masa lui. "La petrecerea care a avut loc după concurs, Albert a venit la mine şi m-a întrebat dacă sunt de acord să stau cu el la masă. Lângă el se afla sora lui, Stephanie, iar în stânga, eu. Am vorbit mult, am dansat, iar la un moment dat m-a întrebat la ce probă voi concura la olimpiadă, pentru că vrea în mod special ca el să oficieze premierea la acea probă. A fost o seară de neuitat!", a spus Camelia. Actuala Prinţesă de Monaco, Charlene Wittstock, a practicat şi ea nataţia, fiind o fostă săritoare.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii