Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:47 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic. Pe trei tronsoane de drum național circulația este întreruptă din cauza inundațiilor. Ce zone sunt afectate

ro

06 Jul, 2018 07:14 626 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil, situaţia traficului se prezintă astfel:
 
Tronsoane de drum naţional cu circulaţia întreruptă: 3
 
- judeţul Covasna: DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa;
 
- judeţul Suceava: DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava;
 
- judeţul Vrancea: DN 2L, în localitatea Soveja.
 
***
 
Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este întreruptă pe raza localităţii Budila (judeţul Braşov), după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulă doar garniturile unui operator privat.
 
În judeţul Vâlcea, din cauza aluviunilor de pe calea ferată, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 205 Băbeni - Alunu (tronson pe care circulă doar trenuri de marfă) este întreruptă la kilometrul feroviar 34+400 de metri.
 
În judeţul Teleorman, pe magistrala 900 Timişoara - Bucureşti, la intrarea în staţia CF Roşiori Nord dinspre Craiova, a avut loc zilele trecute un eveniment feroviar. Circulaţia trenurilor pe magistrala sus-menţionată s-a reluat pe ambele sensuri însă, din cauza evenimentului, este întreruptă pe secţia de cale ferată 907 Roşiori Nord (Teleorman) - Costeşti (Argeş), tronson pe care se deplasează doar garniturile unui operator privat.
 
***
 
Astăzi, 06.07.2018, în intervalul orar 12:30 - 15:00, traficul rutier va fi închis în tunelul situat pe DN 7C Transfăgărășan, cuprins între kilometrii 115+926 şi 116+808, pentru desfășurarea evenimentului Sibiu Cycling Tour 2018. De asemenea, în acest interval, circulaţia se va desfăşura controlat între Cârțișoara și Bâlea Lac.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii