Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:50 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infirmierul suspectat că a ucis o asistentă în Spitalul din Slatina a lăsat bilet de adio. Ce a menţionat bărbatul în scrisoare

ro

04 Mar, 2018 19:06 659 Marime text
O crimă înfiorătoare urmată de sinucidere a avut loc în spitalul din Slatina. Un infirmier a ucis o asistentă cu care avea de câţiva ani o relaţie.

Ulterior, în locuinţa din Slatina a lui Gheorghe Ghenea, infirmierul care a ucis asistenta s-a găsit un bilet de adio. Biletul a fost găsit de sora bărbatului şi din el reiese că victima, Ramona Cosmescu avea o relaţie amoroasă cu un poliţist, iar cei doi amorezi puneam presiune pe Gheorghe pentru a ucide un medic şi o asistentă, conform Gazetaoltului.ro
 

„Această jigodie nenorocită mi-a distrus viaţa. Ea, în cârdăşie cu omul în care am avut cea mai mare încredere, ofiţer sub acoperire la DNA. M-au umilit în cel mai cumplit mod. Din această cauză am trecut la acest gest. Pentru mine era un calvar să mai trăiesc în halul ăsta. (…) Numărul de telefon al acestui animal. Vreau să afle toată lumea de ce am recurs la acest gest să spuneţi la presă tot. (…) Ajunsesem să fiu urât de toată lumea din cauza lor. Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor şi pe el. Din mormânt, din Iad de unde dracu oi fi, nu am să-i dau pace. Ar fi multe de spus dar simt că mă sufoc şi nu pot să-mi duc planul la îndeplinire. Am tot amânat din cauza la mama mea care o să sufere, dar nu mai puteam trăi. (…) Porcul de la DNA are nr tel 077********, iar în telefonul meu este trecut PLIMBATU. Are biroul la intrare pe poarta din spate a Poliţiei Municipiului, cum intri faci în stânga şi urci scările la etajul 1, ultimul pe stânga. Trebuia să omor pe Mischie şi Alice dacă nu reuşeau ei să le bage la puşcărie. Bine că m-am prins la timp. De câte ori m-am întors până acum numai datorită mamei mele că o să sufere mult.” - se arată în biletul de adio al bărbatului. 

 
Ramona Cosmescu a fost omorâtă cu 10 lovituri de cuțit, după care bărbatul și-a tăiat venele dar și jugulara. Cei care au găsit trupul celor doi descriu imagini horror, cei doi zăceau într-o baltă de sânge.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii