Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inconștiență în trafic. Mai mulți șoferi fără permis au fost depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan

ro

06 May, 2019 10:04 1116 Marime text
Mai mulți conducători auto din județul Constanța s-au ales cu dosar penal după ce s-au urcat la volan fără a deține permis de conducere sau sub influența băuturilor alcoolice. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 mai a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au depistat o femeie, în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plugarilor din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul îi aparține unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, care se afla pasager pe locul din dreapta. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru că i-a încredințat femeii autoturismul.
 
La data de 5 mai a.c., în jurul orei 00.45, poliţişti din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 223, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 5 mai a.c., în jurul orei 07.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 4 mai a.c., în jurul orei 18.30, poliţişti din cadrul Biroului Vama Veche – 2 Mai au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Vama Veche, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 4 mai a.c., în jurul orei 18.10, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2A, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 4 mai a.c., în au depistat un bărbat, în vârstă de jurul orei 17.20, poliţişti din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Săcele, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii