Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe stagiunea de toamnă la Casa de Cultură din Constanța

ro

28 Aug, 2011 21:25 2018 Marime text

Noua stagiune începe pe 12 septembrie, când de la orele 20.00 maestrul Radu Beligan va juca în piesa autobiografică „Egoistul", a lui Jean Anouilh. Tot în septembrie, Casa de Cultură va găzdui preselecţia „Românii au talent", pe 22 și 23 septembrie. Intrarea este liberă.

Pe 4 octombrie, de la ora 19.00, Horaţiu Mălăele va susţine, în premieră la Casa de Cultură, piesa „Sunt un orb". Preţul unui bilet este 50 de lei. Participanţilor la spectacol li se pregăteşte şi o surpriză, ei urmând a primi gratuit CD-uri cu Horaţiu Mălăele.

Pe 10 octombrie puteţi asista la un spectacol în regia lui George Motoi: piesa „Puşlamaua", biletele costând 40 şi 50 de lei.

Pe 17 octombrie Tudor Gheorghe prezintă un spectacol dedicat poetului basarabean Grigore Vieru: „Vremea Nemâniei". Acompaniamentul este realizat de Orchestra Arkadia de la Chişinău, preţul unui bilet fiind de 70 de lei.

Pe 30 octombrie Ștefan Bănică jr. va încânta publicul cu un concvert de zile mari, iar dacă acesta va avea succes, artistul va mai susține unul a doua zi.

Pe 15 noiembrie va cânta Horia Brenciu

Pe 21 noiembrie, vor reveni, pentru a zecea oară la Casa de Cultură, Florin Piersic şi Medeea Marinescu, cu piesa „Străini în noapte".

Va reveni pe scena Casei de Cultură Ion Dichiseanu, cu piesa „Pluralul Englezesc".

http://stiri.infopress.tv/cultura/1632-incepe-stagiunea-de-toamn-la-casa-de-cultur-din-constana.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii