Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Incendiu violent pe varianta Ovidiu, zona Târgului de legume-fructe. Flăcările și fumul dens au cuprins mai multe barăci (galerie foto+video)

ro

31 May, 2019 16:47 14593 Marime text
Pompierii constănțeni intervin în aceste momente la ieșire din Constanța, pe varianta Ovidiu.

Un incendiu violent se manifestă la mai multe barăci situate la Târgul de legume-fructe. Ard mai mult de șase barăci iar incendiul se extinde. Se pare că mai multe butelii se află în interiorul barăcilor.

În ajutorul pompierilor a venit și RAJA cu o cisternă cu apă.

Potrivit ISU Constanța, la fața locului intervin patru autospeciale de stingere cu apa și spumă cu 17 pompieri din cadrul a trei Detașamente de intervenție.

UPDATE, ora 19.29: Până în momentul de față au fost afectate 18 barăci în suprafață totală de aproximativ 360 mp, două autoutilitare și un autoturism, transmite ISU Constanța.

UPDATE, ora 21.34: Dintr-un total de 35 de barăci au fost distruse în totalitate 20, precizează ISU Constanța. Pe lângă acestea, au mai fost distruse un autoturism și două autoutilitare dar și 13 butelii. În interior au fost multe bunuri de la cauciucuri, materiale combustibile până la legume și fructe. Cauza probabilă este un mijloc de gătit lăsat nesupravegheat. Fiecare baracă în parte avea o suprafață de 18 mp.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii