Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. Incredibil de la ce a pornit focul

ro

07 Apr, 2019 20:03 1569 Marime text
Un pacient care a fumat într-un loc nepermis a provocat duminică un incendiu într-o magazie în care era depozitată lenjerie de pat, situată la etajul al treilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, informează Agerpres.ro

Nu a fost necesară evacuarea bolnavilor.

Potrivit prim-adjunctului şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, maior Ovidiu Costea, Detaşametul de Pompieri Alba Iulia a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autoscară pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie a SJU. 

"Deşi au fost inundate cu fum căile de evacuare, nu a fost nevoie ca pacienţii din saloanele de la etajul în care a izbucnit focul şi nici cei de la palierul superior să fie evacuaţi", a menţionat maior Ovidiu Costea.


S-a constituit o echipă de cercetare, formată din pompieri şi poliţişti, la scurt timp fiind stabilită şi cauza izbucnirii incendiului, respectiv fumatul în locuri nepermise. De asemenea s-a constatat că incendiul a fost provocat de către un pacient internat în secţia de gastroenterologie.

Acţiunea de intervenţie a fost coordonată de către prefectul Dănuţ Emil Hălălai, la faţa locului fiind prezenţi managerul spitalului, Diana Mârza şi şeful UPU SMURD Alba, Aurel Crişan.

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii