Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu izbucnit pe A2. Un autovehiculul a ars în totalitate (galerie foto)

ro

06 Sep, 2016 13:49 3476 Marime text
Ieri, la ora 13.32, pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară, au fost solicitaţi să acţioneze pe autostrada A2, pe sensul de mers București – Constanța, la kilometrul 61 + 900 metri, calea I, pe raza localităţii Lehliu Gară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism înmatriculat în județul Constanța.
 
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, generalizat, cu flacără deschisă şi cu mult fum la nivelul întregului autovehicul. Șoferul mașinii a conștientizat riscul, astfel că a oprit pe banda de urgență  și s-a auto-evacuat, fiind în afara oricărui pericol.
 
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unei defecțiuni apărute la nivelul compartimentului motor al unui vehicul de teren care rula pe autostradă.
 
Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială  de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 40 de minute, circulația pe autostradă fiind întreruptă pe perioada întervenției. 
 
În urma incendiului, antovehiculul a fost distrus în totalitate, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 45.000 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii