Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu în Portul Constanţa

ro

08 Dec, 2008 15:05 873 Marime text

Un marinar italian , în vârstă de 59 de ani, intoxicat cu monoxid de carbon, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce, la bordul navei Florentina, pe care el lucrează, a izbucnit un incendiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Constanţa, Dumitrel Ghiorlan, "din cauza fumului degajat , marinarul italian s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Echipajul salvării sosite la faţa locului i-a acordat îngrijirile medicale necesare , fără a mai fi necesară transportarea acestuia la spitalul judeţean". Conform informaţiilor acordate de Dumitrel Ghiorlan, incendiul s-a petrecut ieri, la bordul navei Florentina , pavilion Italia , aflată în dana 123 a Portului Constanţa, sub operaţiuni de încărcare-descărcare de containere , echipajul navei reuşind stingerea focului.

Din cercetările efectuate până acum, a reieşit că incendiul fost cauzat de un scurtcircuit la un cablu electric din compartimentul motoarelor, neînregistrându-se pagube materiale. Potrivit agenţiei Agerpres, reprezentanţii Căpităniei Zonale Constanţa Sud - Agigea au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs incendiul.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii