Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:40 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Incendiu în Cernavodă Familiile afectate au fost mutate în adăposturile primăriei

ro

16 Feb, 2014 13:48 1803 Marime text
Mai multe barăci au fost cuprinse de flăcări în cartierul Columbia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Cernavodă, Sorina Popa, cele câteva familii rămase fără adăpost au primit ajutor din partea autorităţii locale.

Acestea au fost mutate în adăposturile sociale ale Primăriei, unde vor rămâne cazate până când le vor fi repartizate alte locuinţe sociale.

Sorina Popa a precizat că nimeni nu este rănit şi că nu a fost necesară intervenţia medicală.

UPDATE:

Potrivit unui comunicat de presă, 20 de familii au rămas fără adăpost în urma incendiului de sâmbătă noaptea din Cernavodă. Afectaţi au fost locuitorii din cartierul Columbia al oraşului.

Incendiul a izbucnit la ora 24.00 pe strada Prundului, fiind cuprinse de flăcări două barăci de locuit, respectiv Baraca 9, care a ars în totalitate şi Baraca 14, în cazul căreia a fost avariat acoperişul.
Primăria oraşului Cernavodă, condusă de primarul Gheorghe Hânsă, a intervenit de urgenţă pentru evacuarea persoanelor rămase fără locuinţă. Pentru o parte dintre sinistraţi a fost amenajat un spaţiu de adăpostire în incinta Sălii de Sport, din strada Ovidiu. De asemenea, alte familii au fost cazate la Căminul de persoane vârstnice.

Ti-a placut articolul?

Comentarii