Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu de amploare în localitatea Horia județul Constanța. Mai bine de două zile s-au luptat pompierii cu flăcările (galerie foto)

ro

23 Jun, 2018 18:04 2115 Marime text
Un incendiu izbucnit în data de 21 iunie 2018, în jurul orei 11.00 la o fermă din localitatea Horia, județul Constanța a fost stins de pompieri după mai bine de două zile de luptă cu flăcările. 

Potrivit ISU Dobrogea, incendiul a fost lichidat astăzi la ora 17:40. Au ars aproximativ 10 000 baloți lucerna (1500 tone).

În prima zi la fața locului au intervenit 5 autospeciale de stingere ( 3 de la Statia Harsova, 1 de la PTS Crucea si 1 de la Det. Medgidia) și o ambulanță SMURD B. De a doua zi pana acum la lichidare au ramas 3 autospeciale de stingere si ambulanta SMURD B, au mai precizat reprezentanții ISU Dobrogea. 

Reamintim că, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a lichida un incendiu ce se manifesta la o fermă de animale din localitatea Horia, judeţul Constanţa.
 
Trei autospeciale de stins incendii, două de la Staţia Hârşova şi una de la PTS Crucea au fost trimise inițial pentru lichidarea incendiului.

Animalele au fost îndepărtate de zona în care se manifestă incendiul.
 
Sursă foto: ISU Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii