Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă 30 de zile Primarul Romeo Stavarache rămâne în arest

ro

28 Jul, 2014 19:53 1883 Marime text
Primarului suspendat al Bacăului, Romeo Stavarache, trimis în judecată pentru cinci fapte de corupţie, i-a fost prelungită perioada de arest.

Potrivit știripesurse.ro, magistraţii au admis, astăzi, solicitarea făcută de către procurorii DNA, de prelungire a mandatelor de arestare preventivă pentru încă 30 de zile în cazul primarului Stavarache şi a celor doi oameni de afaceri cercetaţi în arest preventiv în acelaşi dosar.

Primarul suspendat al Bacăului, Romeo Stavarache, a fost trimis în judecată, vineri, fiind acuzat că ar fi primit mită de la patru oameni de afaceri pentru mai multe contracte, unul dintre aceştia fiind Costel Căşuneanu, care i-ar fi dat 100.000 de lei, în schimbul eliberării unui certificat de urbanism, scrie sursa citată.

Direcţia Naţională Anticorupţie a dispus trimiterea în judecată a lui Romeo Stavarache pentru cinci infracţiuni de luare de mită comise în perioada 2008-2011, suma totală pe care ar fi primit-o edilul băcăuan ridicându-se la peste 2,3 milioane de lei.

În acelaşi dosar, au mai fost trimişi în judecată de către procurorii DNA oamenii de afaceri Costel Căşuneanu, Liviu Vasile Cenuşă şi Liviu Goian, precum şi directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est, Constantin Apostol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii