Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:30 26 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înaintări în grad de Ziua Poliției Române, la IPJ Tulcea. Administratorul public al județului, Vasile Strat , prezent la eveniment (galerie foto)

ro

23 Mar, 2018 18:10 1356 Marime text
Administratorul public al județului, Vasile Strat a participat vineri, 23 martie, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție, la manifestările dedicate Zilei Poliției Române.

Potrivit CJ Tulcea, cu acest prilej, șeful IPJ Tulcea, comisar șef de poliție Dumitru Grădinaru a dat citire ordinului Ministrului Afacerilor Interne, precum şi ordinului Inspectorului General al Poliției Române privind înaintările în grad și a oferit diplome de onoare polițiștilor pensionari.

Data de 25 martie a fost desemnată, prin lege, Ziua Poliţiei Române. Alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.

„În acest context aş vrea să apreciez activitatea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea şi să vă mulţumesc pentru aportul dumneavoastră, al poliţiştilor din teren, pentru climatul de linişte care defineşte judeţul nostru. Noi, cei din Consiliul Judeţean, suntem în permanenţă preocupaţi de ceea ce înseamnă liniştea şi siguranţa locuitorilor acestui judeţ. Vrem să fim alături de dumneavoastră în toate activităţile pe care le derulaţi şi să vă asigurăm că veţi găsi în noi un partener de încredere, în limita posibilităţilor legale.
În final, aş dori să vă felicit pentru toată activitatea desfăşurată de-a lungul timpului, pentru seriozitatea şi profesionalismul de care daţi dovadă, pentru curajul cu care înfruntaţi pericolele de zi cu zi şi pentru devotamentul care v-a caracterizat dintotdeauna“, a declarat Vasile Strat, administratorul public al județului.

Sursa foto: CJ Tulcea

Ti-a placut articolul?

Comentarii