Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”În vederea efectuării unor rugăciuni urgente împotriva inundațiilor, contribuția bisericească se majorează!”

ro

06 Jul, 2016 19:34 2266 Marime text
Oare datoria sfântă a preoţilor nu este să ţină aprinsă flacăra Bisericii nevăzute a lui Hristos? Să apere de brutalitatea atee grăuntele de Dumnezeu din fiecare? Să lupte pe viaţă şi pe moarte cu Diavolul, nu să se facă frate cu el ca să treacă tot felul de punţi? Dacă e să ne luăm după fotografia pe care v-o prezentăm astăzi, biserica nu prea mai e biserică, iar preoții nu mai sunt chiar preoți.

”În vederea efectuării unor rugăciuni urgente împotriva inundațiilor, contribuția bisericească se majorează cu 49,9 lei!”

La vremuri grele, Biserica trebuie să dea unei ţări oameni pe măsură. Şi din păcate, mulți preoţii s-au trântit cu mulţumire pe lângă scaunul puterii lumeşti. Le-a plăcut dintotdeauna să se amestece cu conducerea statului, să facă politică, să se aleagă cu profit.
 
Poate că nu ar fi rău dacă Biserica ar avea tăria să rostească peste ţară un "Doamne, Dumnezeul meu, iartă-mă..." şi să vină, dezbrăcată de veşmintele strălucitoare, la spovedanie în faţă românilor care cred în ea.

Se spune că fotografia nu este reală ci a fost făcută ”la mișto”, cum spun românii, pentru a atrage atenția asupra anumitor nereguli din sânul Bisericii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii