Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:11 18 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. A fost declanşată cercetarea disciplinară În uniforme de poliţişti, la grătar. „Aici, mă, în Giuleşti, mă, unde viaţa e frumoasă, mă” (video)

ro

27 Mar, 2017 17:21 5190 Marime text
Într-o înregistrare făcută în Giuleşti apar câteva persoane îmbrăcate în uniforme ale poliţiştilor.  În timp ce muzica se aude în fundal, aceştia pregătesc un grătar într-o hala dezafectată.
 
Pe filmare se aude, la un moment dat, când unul dintre ei spune:

„Aici, mă, în Giuleşti, mă, unde viaţa e frumoasă, mă.”De menţionat că filmarea a fost trimisă pe adresa redacţiei site-ului ph-online.ro.


UPDATE 1, ora 18.21
 
Reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti precizează că în filmare apar poliţişti din Secţia 4, faţă de aceştia fiind declanşată cercetarea disciplinară.
 
Evenimentul s-ar fi produs în urmă cu zece zile, în timpul programului, în intervalul orar 17.00-18.00.
 
„Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti condamnă acest comportament şi are toleranţă zero faţă de cei care nu îşi exercită cu corectitudine atribuţiile de serviciu şi dezaprobă aceste forme de manifestare, izolate, dar care aduc atingere imaginii Poliţiei Capitalei şi poliţiştilor care îşi desfăşoară activitatea cu profesionalism”, arată reprezentanţii DGPMB.


Sursa foto: captură video
Sursa video: youtube ph-online

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii