Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In statiunea Mamaia locurile de parcare se apara cu arma!

ro

08 Jul, 2010 12:06 1838 Marime text

parcari_bacau_inimabacaului_ro_2.jpgAseara, doi barbati, oameni de afaceri, care nu s-au inteles asupra locului de parcare s-au incaierat violent, langa un hotel. S-au dat, se pare, lovituri dure cu pumnii si picioarele, ba chiar s-a tras cu un pistol cu gaze.

Zgomotul focurilor de arma a semanat spaima printre turistii aflati in zona hotelului. Au sunat in graba la 112, iar in scurt timp au venit politistii. In parcarea hotelului, oamenii legii au gasit un barbat, care li s-a plans ca a fost batut.

Politistii au reusit sa afle ce s-a intamplat. Barbatul, administrator al unei societati din Mamaia, s-ar fi luat la harta cu doi indivizi care au parcat masina in locul unde el obisnuia sa-si lase automobilul. Spiritele s-au incins, iar administratorul s-ar fi incaierat cu unul dintre cei doi, pe care, se pare il cunostea.

Administratorul le-a spus anchetatorilor ca a tras cu arma in aer. El a fost dus la spital, pentru ingrijiri medicale. Barbatul a facut plangere la politie impotriva celui care l-ar fi lovit

Politistii l-au gasit si pe celalalt barbat implicat in incaierare. El a fost audiat, la fel si administratorul care s-a plans ca a fost agresat.

Administratorul care a folosit pistolul cu gaz detine permis de arma letala. El spune ca obisnuia sa parcheze in mod regulat in acel loc. Culmea, si celalalt barbat ar fi sustinut acelasi lucru si de-aici ar fi pornit scandalul incheiat violent.

In functie de numarul de zile de ingrijire medicala a administratorului, celalalt barbat ar putea fi cercetat penal pentru loviri si alte violente.

De cealalta parte, si administratorul s-ar putea alege cu o amenda, daca oamenii legii vor stabili ca el nu a folosit arma in legitima aparare.

Sursa: stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii