Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:35 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tomis Kids Duathlon În Piaţa Oviviu, copiii se întrec la alergare şi mers pe bicicletă

ro

20 May, 2015 12:37 1081 Marime text
Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Atena Sport Club Constanţa, clubul patronat de singurul medaliat olimpic din istoria înotului masculin românesc, Răzvan Florea, în parteneriat cu Primăria Constanța şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, organizează primul duathlon din Constanţa, dedicat copiilor cu vârste între 5 şi 12 ani. Prima ediţie a Tomis Kids Duathlon se va desfăşura duminică, 31 mai, în Piaţa Ovidiu din Constanta, iar la eveniment sunt invitaţi toţi copiii care vor trebui să alerge şi să meargă pe bicicletă, pe un traseu delimitat de organizatori.

Concurenţii se vor întrece pe patru categorii de vârstă, iar starturile vor fi separate pentru fiecare categorie de vârstă, după cum urmează: ora 10.30 - cat. 5-6 ani (250m alergare, 600m bicicletă, 250m alergare), ora 11.00 - cat. 7-8 ani (250m alergare, 1.2km bicicletă, 250m alergare), ora 11.30 - cat. 9-10 ani (500m alergare, 1.2km bicicletă, 500m alergare), ora 12.00 - cat. 11-12 ani (500m alergare, 1.8km bicicletă, 500m alergare). Numărul de participanţi la fiecare categorie de vârstă este de 50 de copii, fete şi băieţi.

Fiecare concurent primeşte câte un kit de participare, care conţine tricoul oficial al evenimentului şi număr de concurs, acesta putând fi ridicat de la bazinul de înot Atena Swim Center (str. Avram Iancu nr. 21) în zilele de 28 şi 29 mai, unde se fac înscrierile şi se poate achita taxa de participare în valoare de 35 de lei.

Concurenţii vor participa la competiţie folosind propriul echipament, casca de protecţie fiind obligatorie, şi se recomandă să poarte echipament corespunzător condiţiilor meteorologice de la ora desfăşurării competiţiei. Pentru copiii participanţi la această competiţie unul dintre părinţi/tutore/reprezentant legal va completa şi semna o declaraţie prin care îşi va da acordul pe proprie răspundere cu privire la participare şi vor declara că participantul (copilul) este apt din punct de vedere medical pentru participarea la această competiţie. Numerele de concurs vor fi puse la dispoziţie de organizatori şi se vor înmâna concurenţilor după completarea şi semnarea declaraţiilor pe propria răspundere. Numărul de concurs va fi prevăzut cu elastic şi va trebui purtat pe spatele fiecărui concurent la proba de ciclism, apoi învârtit în zona pieptului/abdomenului la proba de alergare, astfel încât să fie vizibile. Numărul de participare nu poate fi alterat (tăiat, decupat, împăturit) sau acoperit în niciun fel.

Vor fi premiaţi primii trei clasaţi la fiecare categorie de vârstă. Toţi participanţii vor fi primi diplome şi medalii de finisher, iar festivitatea de premiere va avea loc în zona evenimentului, cu începere de la ora 13.00.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii