Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:37 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„În democraţie, hoţii stau la puşcărie“. Proteste la Cluj Napoca față de Legile Justiției și de Guvern.

ro

07 Jan, 2018 20:50 670 Marime text
Aproximativ 300 de persoane au protestat, duminică seară, în centrul oraşului Cluj-Napoca, faţă de legile Justiţiei şi faţă de Guvern, infromează Agerpres.ro. 
 
Protestatarii au adus, ca de obicei, pancarte sub formă de mână cu mesajul 'Toţi pentru justiţie', precum şi altele pe care au scris 'PSD, ciuma roşie', 'Ignoranţa ucide democraţia, libertatea, speranţa' sau 'În democraţie, hoţii stau la puşcărie', dar şi un banner cu mesajul 'Uniţi salvăm toată România'.
 
Unul dintre organizatorii protestului, care a vorbit la portavoce, şi-a exprimat speranţa că participarea clujenilor la evenimentul programat pentru 20 ianuarie la Bucureşti va fi numeroasă şi a propus câteva măsuri organizatorice pentru ca cei care doresc să ajungă la mitingul din Capitală.
 
Ulterior, s-a iscat un incident între persoanele care foloseau portavocea ca să comunice cu mulţimea, comunicatorii având mesaje diferite.
 
Astfel, un al doilea manifestant cu portavoce a spus că nu trebuie protestat la adresa unui partid anume şi i-a îndemnat pe oameni să acceseze site-ul pe care îl conduce pentru a citi acolo măsurile pe care le propune.
 
Alţii din mulţime l-au contrazis şi au spus că nu doresc să crediteze o persoană pe care au văzut-o la manifestaţii doar din când în când, iar cel cu portavocea i-a acuzat la rândul său că reprezintă interesele USR.
 
După acest incident, protestatarii au pornit în marşul obişnuit către cartierul Mărăşti. Protestul ar urma să se încheie în jurul orei 21,00

Sursa: Agerpres.ro. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii