Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce stare este cetăţeanul român rănit în accidentul rutier din Slovacia

ro

21 Sep, 2018 21:00 1297 Marime text
Cetăţeanul român rănit în accidentul rutier din Slovacia va fi supus unei evaluări medicale în cursul zilei de sâmbătă, starea sa ameliorându-se, informează Ministerul Afacerilor Externe citat de Agerpres.ro

Potrivit sursei citate, cetăţenii români răniţi uşor în urma evenimentului rutier au fost externaţi şi se vor deplasa în România în perioada imediat următoare.

Un cetăţean român a fost rănit grav vineri într-un accident rutier produs în Slovacia, în apropierea localităţii Sekule, pe autostrada D2, în care au fost implicate un microbuz înmatriculat în România şi un autocamion.

Conform Ministerului Afacerilor Externe, cetăţeanul român rănit grav a fost transportat de urgenţă la o unitate medicală din Bratislava.

"Ambasada României la Bratislava continuă monitorizarea cazului, menţine legătura cu autorităţile locale, precum şi cu familia cetăţeanului român internat şi acordă asistenţă consulară, fiind pregătită să intervină inclusiv în cazul unui transfer medical în România", precizează MAE.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii