Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce perioadă e disponibilă oferta "Zile gratuite de vacanţă" pe litoral şi cum poţi beneficia de ea

ro

17 Jun, 2011 11:20 1005 Marime text

În perioadele 15 iunie - 15 iulie şi 15 august - 15 septembrie se va desfăşura programul "Zile gratuite de vacanţă" prin care turiştii români vor beneficia de una sau două zile gratuite de vacanţă pe litoralul românesc, în plus faţă de pachetul turistic achiziţionat.

Programul este promovat de către Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) iar ofertele sunt valabile doar în cazul agenţiilor de turism membre ale acesteia.

"Ofertele variază în funcţie de agenţie şi de la hotel la hotel. Nu toate hotelurile sunt însă cuprinse în acest program", a declarat pentru Gândul reprezentantul unei agenţii de turism.

Numărul de zile pe care turiştii îl pot primi în plus la un sejur plătit va include şi serviciile achitate iniţial. Astfel, dacă aceştia plătesc pe lângă cazare şi micul dejun, zilele gratuite vor include la rândul lor şi masa gratuită.

Pentru copiii cu vârste de până la 12 ani nu se percep taxe de cazare.

"Zile gratuite de vacanţă" nu este singurul program propus de ANAT turiştilor romani în această perioadă. Până în data de 15 septembrie se desfăşoară şi programul "Hai la băi" prin care aceştia beneficiază de reduceri pentru cazarea în diferite staţiuni balneare.

Sursa: http://www.gandul.info

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii