Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. În această seară, are loc Balul oamenilor de afaceri din Constanţa, organizat de CCINA (galerie foto)

ro

16 Jun, 2016 20:08 2933 Marime text
Camera de Comerţ Industrie Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează, în această seară, festivitatea „Balul oamenilor de afaceri din Constanţa" - ediţia a II-a şi „Gala - 20 de ani de voluntariat".
 
Acest eveniment sărbătorește, mai presus de toate, persoanele ce au transformat ideile în realitate prin muncă și dedicare, prin suport și gânduri bune. Organizatorii spun sunt sărbătoriți nu doar întreprinzătorii, ci și persoanele care au susținut, au sfătuit și ajutat.
 
Balul oamenilor de afaceri din acest an este dedicat femeilor antreprenor şi manager din judeţul Constanţa, având în vedere că acestea au o contribuţie importantă la activitatea economică a Constanţei. Orchestra de cameră dirijată de maestrul Radu Ciorei va oferi un spectacol dedicat special acestui eveniment.
 
Evenimentul a început deja. Invitații sunt întâmpinați de Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț a României și de Dănuț Jugănaru, directorul CCINA Constanța.
 
Zeci de oameni de afaceri au dat curs invitației CCINA și sunt prezenți la evenimentul care are loc la Hotel Del Mar. Este prezent omul de afaceri Florin Cârstocea, Andrian Mihei, fost director general al Autorităţii Navale Române, primarul Decebal Făgădău, rectorul Sorin Rugină, Cătălin Anghel de la Crucial, Alexandru Nicolcioiu, reprezentant rafinăria Petromidia, Radu Rusen, directorul SNC, Aurelian Marin, fost preşedinte al ANAT, în prezent consilier local. 

UPDATE1, ora 20.42:

”Din cele 790.000 de firme din România, 214.000 au acționariat feminin, ceea ce este un procent semnificativ. Noi oamenii de afaceri trebuie să fim solidari. Camera de Comerț a dovedit că este o voce a mediului de afaceri. Oamenii de afaceri au nevoie de predictibilitate”, a declarat Mihai Daraban, președintele CCR.

 
Evenimentul este dedicat și celor 20 de ani de voluntariat a Rotary Club. De altfel, după premiile CCINA vor urma cele pentru Rotary.
 
Diploma de excelență în afaceri au primit:
 
Vasilica Marin - de la SC Excelsior
Narcisa Denisa Petcu -  de la PMP Impex SRL
Mariana Bardaș - de la Medimar Imagistic Services
Zoe Ghiuri - de la Sorla M@D SRL
Alina Vasea - de la Asociația Dăruiește Aripi

 
Premiile au fost acordate de CCINA în urma mai multor criterii. Una dintre premiate, adică Mariana Bardaș, nu a putut veni. 


Toți invitații au fost surprinși de lentina fotografului nostru la eveniment și puteți viziona imaginile ce vor descrie balul în galeria foto. 


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii