Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În 2017, de Ziua Femeii, Richard Clayderman va susţine un concert la Constanţa

ro

29 Dec, 2016 12:14 3971 Marime text
Richard Clayderman revine in Romania in 2017 pentru a celebra femeia de-a lungul unui turneu care se va desfasura sub semnul iubirii si sensibilitatii. De Ziua Femeii, The Prince of Romance, cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman, va asigura coloana sonora a unei primaveri romantice. Richard Clayderman va sustine un concert spectaculos in Constanta, la Sala Sporturilor, pe 9 martie, ora 19.30.

Intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de succes pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creeaza o fascinanta poveste de iubire cu fiecare concert pe care il sustine. Acordurile perfecte de pian, compozitiile de exceptie care l-au facut celebru si carisma pe care o revarsa asupra publicului se imbina desavarsit in concertele sale, generand o stare de gratie care invaluie spectatorii.
Richard Clayderman va fi acompaniat, in turneu, de Camerata Regala si va concerta in Romania potrivit calendarului:

6 martie – Timisoara, Sala Sporturilor “Olimpia”
7 martie – Tirgu-Mures, Sala Sporturilor
8 martie – Bucuresti, Sala Palatului
9 martie – Constanta – Sala Sporturilor
10 martie – Galati – Sala Sporturilor “Dunarea“

Accesul publicului se va face incepand cu ora 18.30. Biletele, de trei categorii (150 lei, 200 lei si 250 lei) se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacole si online, pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, bilet.ro.

Cu o cariera exceptionala, Richard Clayderman este, dupa 40 de ani, un artist in continua dezvoltare, pentru care spectaculosul nu are limite. A inregistrat peste 1200 de melodii, vanzari de peste 150 de milioane de copii de discuri, iar muzica sa are puterea de a emotiona orice generatie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii