Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini surprinse de camerele de supraveghere la Școala generală Nicolae Tonitza din Constanța. Ce a postat un profesor pe o rețea de socializare

ro

11 Oct, 2018 19:06 3750 Marime text
Potrivit IPJ Constanța, la data de 11 octombrie a.c, in jurul orei 17.30, la Secția 4 Poliție Constanța , a fost depusă o sesizare din partea conducerii Școlii generale Nr. 39 Nicolae Tonitza, prin care au fost informați că un cadru didactic titular ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale școlii (eleve ce se pregăteau pentru ora de educație fizică), iar ulterior le-ar fi postat pe o rețea de socializare.

În momentul de față, politiștii constănțeni efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a producerii faptei și luarea măsurilor legale în consecință.

Potrivit declarațiilor date în presă de directoarea Școlii Nr. 39 „Nicolae Tonitza”din Constanța, prof. Nicoleta Bercaru, este vorba despre câțiva băieți, ce se pregăteau pentru ora de educație fizică.

UPDATE Arhiepiscopia Tomisului 


Potrivit purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, ca urmare a celor întâmplate, călugărul diacon Calinic nu mai slujește în Arhiepiscopia Tomisului.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu a transmis, că i s-a interzis să mai slujească.

Arhiepiscopia așteapta clarificări din partea acestuia. 

Călugărul nu mai locuiește la Mânăstirea Sf Petru și Pavel (palatul arhiepiscopal). Astăzi a plecat, și nu se știe unde se află. 


Sursa foto: Arhiepiscopia Tomisului 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii