Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini şocante Britanicii au făcut public momentul tăierii mâinii unui hoţ din Siria

ro

12 Feb, 2016 18:11 2546 Marime text
În Siria există un obicei: hoții care sunt prinși rămân fără mână! Evident că decizia aparţine unui judecător. Această practică este veche în această ţară.

Așa s-a întâmplat cu un bărbat din această țară care a fost acuzat de furt și a primit pedeapsa maxima de la un judecător ISIS. Pentru acest tip de infracțiune, hoților le este tăiată mâna dreaptă. Nu ştim dacă s-a schimbat între timp legea, însă pe vremuri atunci când un hoţ din această ţară era prins prima oară furând i se tăia mâna din încheietură. Dacă nu se învăţa minte şi continua cu acest obicei i se tăia mâna din cot. 
 
Daily Mail a postat aseară acest filmuleț și imaginile terifiante, deși  bărbatul a fost condamnat anul trecut, în luna martie. Hoțul a fost mutilat în public, în capitala grupării islamiste Rakka. La momentul mutilării au asistat circa 50 de bărbați și băieți, după cum spun jurnaliștii de la Daily Mail. De fapt, este o tradiție în această țară ca bărbații să participe la astfel de execuții.
 
Bărbatul mutilat a fost așezat în genunchi, legat la ochi, iar mâna i-a fost tăiată cu un satâr, iar apoi băgată într-o pungă de plastic, conform imaginilor făcute publice de jurnaliștii britanici.

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii