Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment Şoferul care a provocat accidentul din zona Doraly, a fost arestat preventiv (galerie foto+video)

ro

22 Nov, 2017 14:58 8567 Marime text
Şoferul care a fugit marţi dimineaţă de la locul accidentului, a fost adus astăzi la Judecătoria Constanţa. Bărbatul care a provocat accidentul de ieri dimineaţă avea o concentrație de 0,74 mg/l alcool în aer pur expirat (1,70, concentrație în sânge) şi nu deţinea permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Vă reamintim că, în cursul dimineții de ieri, şoferul, un bărbat de 50 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei, dinspre strada Pandurului către strada Caraiman, iar la intersecția cu marcajul pietonal din dreptul unui complex comercial a surprins și accidentat grav o femeie de 42 de ani, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus. Patru persoane au fost rănite în urma impactului.

UPDATE: ora 15.25

Magistrații de la Judecătoria Constanța s-au pronunțat în această după amiază în cazul șoferului implicat în accidentul de la Doraly și au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Astfel, bărbatul de 50 de ani va fi readus în arestul IPJ Constanța.

Acesta este cercetat pentru comiterea a patru infracțiuni.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii