Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment. Județul Constanța. Accident rutier grav pe DN39, în apropiere de Aerodromul Tuzla. Mai multe victime. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto + video)

ro

06 Oct, 2018 14:16 15572 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază pe DN39 Constanța - Mangalia în apropiere de Aerodromul Tuzla. 

Din primele informații sunt mai multe mașini implicate. 

În urma impactului, cel puțin un autoturism s-a răsturnat. 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit SAJ Constanța, o victimă este încarcerată, un copil rănit, o persoană posibil decedată și încă o victimă conștientă. În total 4 victime.

Spre locul accidentului a plecat elicopterul, un echipaj SMURD B, un echipaj SAJ C2 și un echipaj B2. 

Potriviot IPJ Constanța în accident au fost implicate două autoturisme, Dacia Logan și KIa. Din primele informații se pare că autoturismul Dacia Logan, condus de un tânăr de 27 de ani ar fi intrat pe contrasens. 

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru fluidizarea traficului pe DN 39.

UPDATE. ora 14.44

Potrivit SAJ Constanța în accident au fost rănite trei persoane, doi adulți și un copil, toate victimele fiind conștiente. 

UPDATE. ora 14.55

În accident a fost rănită o femeie de 40 de ani, diagnosticată cu traumatism abdominal și coloana cervicala, un copil de 5 ani, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și un bărbat, diagnosticat cu traumatism toracic. Toți trei conștienți au fost transportați la spital.

Din primele informații victimele au fost din ambele mașini, mai exact șoferul dintr-o mașină și femeia și copilul din cealaltă. 

Sursa foto ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii