Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Constanța. Carambol rutier pe I.C.Brătianu, în fața sediului Poliției Rutiere. Trei mașini avariate. Patru răniți (galerie foto+video)

ro

05 Mar, 2019 19:32 5268 Marime text
Un accident rutier a avut loc marți seara pe bulevardul I.C.Brătianu, în fața sediului Poliției Rutiere. Trei autoturisme au fost implicate în eveniment. Este vorba despre un Volskwagen Tiguan, un Opel Corsa și o Dacia Logan.

A rezultat rănirea a patru persoane: un copil de 12 ani și un adolescent de 19 ani cu traumatisme cranio-cerebrale și două femei cu traumatisme toracice.

Potrivit SAJ Constanța, cele patru victime sunt conștiențe, stabile și vor fi transportate la spital.

UPDATE, ora 20.54: Potrivit IPJ Constanța, un bărbat, de 23 e ani, a condus autoturismul marca Dacia Logan,  pe str. I.C.Brătianu din municipiu, disnpre str. Pasajului către Valu Lui Traian, iar la marcajul pietonal de lângă intersecţia cu str. Matei Millo, nu a păstrat o distanță de siguranță, intrând în coliziune - spate cu auto marca Opel Corsa, condus în aceeaşi direcţie, de către  un bărbat, de 22 ani.

În urma impactului, autoturismul Dacia Logan a fost proiectat pe sensul opus, acesta intrând în coliziune cu un alt auto, condus regulamentar din sens opus, pe banda a II-a, de către un bărbat, în vârstă de 45 de ani, cel din urmă fiind proiectat în ansamblul de vehicule format din autotractor cu semiremora, ( condus regulamentar pe banda a I-a, pe direcţia Valu lui Traian către str. Pasajului, de către bărbat de 49 ani).

A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto Dacia Logan. Totodată, trei pasageri din ultimul auto( femeie, de 42 ani, tânără, de 19 ani şi minor de 13 ani) au fost răniți ușor.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii