Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Constanța. Carambol la sensul giratoriu de pe bulevardul 1 Decembrie. Patru mașini implicate. Un șofer a fugit (galerie foto-video)

ro

09 Feb, 2019 13:12 16083 Marime text
În urmă cu puțin timp, un accident rutier a avut loc la sensul giratoriu din intersecția străzii București cu bulevardul 1 Decembrie. Din primele informații, o persoană a fost rănită.

Patru mașini au fost implicate în carambol.

La fața locului intervine un echipaj SMURD C, Detașamentul de pompieri Palas dar și un echipaj de poliție.

Șoferul autoturismul marca Opel Astra înmatriculat în Norvegia a fugit de la fața locului.

UPDATE: Șoferul a fost găsit de polițiștii de la Rutieră.

UPDATE ora 15.01: IPJ Constanța transmite că, în data de 09.02.2019, ora 12:55, o femeie in varsta de 62 de ani a condus un autoturism  pe strada Bucureşti, dinspre strada Theodor Burada catre strada Atelierelor şi ajugând la intersectie cu bulevardul 1 Decembrie 1918 nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care se deplasa dinspre bulevardul I.G. Duca către bulevardul I.C. Bratianu, înmatriculat în Norvegia şi condus de un barbat in varsta de 34 de ani care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, rezultat 0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat

În urma impactului, autoturismul inmatriculat in Norvegia a fost proiectat în alte 2 autoturisme parcate.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducatoarei de sex feminin.

Pe numele cetățeanului norvegian s-a întocmit un dosar de cercetare penala pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului, întrucât în urma impactului, acesta a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii