Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Imagini de la eveniment Carambol în zona Abator din Constanţa. Patru maşini, implicate (galerie foto+video)

ro

01 Oct, 2018 09:13 7755 Marime text
În urmă cu puţin timp, un accident rutier a avut loc în zona Abator. Potrivit informaţiilor, patru autoturisme sunt implicate în eveniment. Este vorba despre o Dacia Duster, un Renault, o Skoda Octavia şi un Matiz.

Potrivit SAJ Constanţa, o persoană a fost rănită. Este vorba despre un bărbat de 22 ani. Tânărul prezină traumatism cranio-cerebral, este stabil şi a fost transportat la spital de un echipaj SAJ B2.

UPDATE Oficial IPJ Constanţa:

Astăzi, în jurul orei 08:50, o femeie, în vârstă de 82 de ani, a condus un autoturism, pe strada Dr. Marcovici din Constanţa, dinspre strada 1 Mai către Șoseaua Mangaliei şi, ajungând la intersecţie cu aceasta, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie, intrâmd în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 21 ani. Acesta se deplasa pe Şoseaua Mangaliei, dinspre gară către abator. În urma coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat în alte 2 vehicule, care se aflau oprite pe partea dreaptă a sensului de deplasare.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adina 01 Oct, 2018 14:11 La 82 de ani,m ai conduci??pe bune???alo politia romana