Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier la Năvodari în cursul nopții. Un autoturism a luat foc după impact. Ce au constatat pompierii la fața locului (galerie foto + video)

ro

15 Oct, 2018 07:09 4544 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați în această noapte să intervină la Năvodari pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins un autoturism aflat la piciorul podului. 

Potrivit ISU Dobrogea, a ars partea din față a autoturismului, aproximativ 40%.

Autoturismul a fost găsit lovit de un stâlp, iar la fața locului nu a fost gasită nicio persoană. 

Potrivit IPJ Constanța, din primele date, un conducător auto ar fi pierdut controlul direcției de mers, intrând într-un stâlp de iluminat public.

Polițiștii au mai precizat că este posibil ca șoferul să se fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. 

O anchetă este în desfășurare în acest caz pentru a se stabili care sunt împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 15 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați despre faptul că un autoturism a lovit un stâlp de iluminat public care, în urma impactului a lut foc, pe bulevardul Mamaia, din Navodari.

Polițiștii au identificat conducătorului auto, fiind vorba despre un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Constanța, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la SCJU Constanța în vederea recoltării de probe biologice, pentru a i se stabili alcoolemia.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii