Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Accident rutier la intrare în Mamaia. Două maşini, implicate. O femeie, transportată la spital (galerie foto+video)

ro

16 Apr, 2019 11:04 3208 Marime text
Un accident rutier a avut loc cu puţin timp în urmă la intrare în Staţiunea Mamaia. Două maşini sunt implicate în eveniment. Este vorba despre un Renault şi un Mercedes. Potrivit informaţiilor, o femeie a fost transportată la spital.

Un echipaj SMURD şi poliţiştii se află la faţa locului.

Potrivit IPJ Constanţa, din primele date, două autoturisme au fost  implicate în accidentul rutier, la intrare în stațiunea Mamaia, pe fondul neacordării de prioritate. O persoană a fost rănită ușor.

UPDATE: Cum s-a produs accidentului

Potrivit IPJ Constanţa, la ora 10.35, o femeie, în vârstă de 40 de ani a condus un autoturism pe bld. Mamaia din stațiunea Mamaia, dinspre hotel Meridian cate hotel Oxford și, ajungând în zona satului de vacanta a efectuat viraj la stânga pentru a continua deplasarea pe bld. Mamaia către Pavilionul Expozițional, iar pe fondul nerespectării semnificației indicatorului de oprire, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din sens opus.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, în vârstă de 53 de ani, pasageră în al doilea autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii