Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier în stațiunea Mamaia în zona Idu. Șoferul implicat ar fi cetățean străin (galerie foto+video)

ro

18 Mar, 2019 13:19 5246 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această după amiază în stațiunea Mamaia, zona Idu. 

Din primele informații un pieton a fost lovit de o mașină. 

Potrivit martorilor șoferul implicat ar fi cetățean străin. 

Conform SAJ Constanța victima este un bărbat de 60 de ani, diagnosticat cu traumatism cranio cerebral. Pacientul a fost transportat la spital cu un echipaj SMURD C. 

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest care a stabilit că nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. 

La fața locului a intervenit și o motocicletă SMURD. 

Accidentul rutier a avut loc în zona unei treceri de pietoni. Polițiștii rutieri au deschis o anchetă penrtu a stabili dacă pietonul se afla pe trecere atunci când a fost lovit de mașină. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, ora 12:56, un bărbat, în vârstă de 22 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din staţiunea Mamaia, banda 3,  dinspre oraş Năvodari  către Constanţa, iar în zona hotelului Victoria,  a surprins şi accidentat un bărbat,  de  66 de ani care s-a angajat  în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto.

A rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii