Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment Accident rutier cumplit la ieșire din Techirghiol către Movilița, județul Constanța. Două autoturisme implicate. O persoană decedată (galerie foto+video)

ro

02 Apr, 2019 19:00 23868 Marime text
Un cumplit accident rutier a avut loc în această seară pe DN38 la ieșire din localitatea Techirghiol către Movilița. 

Din primele informații două autoturisme au fost implicate. Este vorba despre o Dacia Logan înmatriculată în județul Galați și un Volkswagen înmatriculat în județul Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța șoferul unuia dintre acestea a decedat, iar o altă persoană a fost rănită. 

Conform SAJ Constanța, pacientul, diagnosticat cu traumatism abdominal, conștient, a fost transportat la Spitalul Județean Constanța. 

În urma impactului extrem de violent ambele autoturisme au fost serios avariate. 

Accidentul rutier a avut loc într-o curbă deosebit de periculoasă. 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 18.20, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Agigea, a condus un autoturism pe DN 38, în afara localității Techirghiol, dinspre Movilita către Techirghiol și, ajungând la km 6 + 100 m, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcției către stânga, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 58 ani, din Mereni.

In urma accidentului rutier, a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto de 32 ani și vătămarea corporală ușoară a celuilalt conducător.
Ambii conducători auto se aflau singuri în autoturisme. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii