Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Imagini de la eveniment Accident rutier grav în fața Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. Două mașini s-au făcut praf. Persoane încarcerate (galerie foto+video)

ro

19 Apr, 2019 21:41 16424 Marime text
Un accident rutier grav a avut loc vineri seara, pe bulevardul 1 Decembrie, zona Spitalului de Boli Infecțioase. Două autoturisme s-au ciocnit violent, un Volskwagen Jetta și un Renaut Clio. Fragmente din cele două vehicule s-au împrăștiat pe șosea.

La fața locului intervin o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B de la Detașamentul Fripis.

Unul dintre autoturisme are semne de începător.

Potrivit SAJ Constanța, trei victime au fost transportate la spital: un bărbat cu traumatism membru superior, o femeie TCC și traumatism coloană, un bărbat cu traumatism membru inferior și TCC. Toate victimele sunt conștiente.

Cum s-a petrecut accidentul

Potivit IPJ Constanța, în jurul orei 21:30 un bărbat de 18 ani a condus un auto pe bulevardul 1 Decembrie 1918, dinspre bulevardul I.C. Brătianu, in banda numărul 2 și ajungând la intersecția cu bulevardul Ferdinand a efectuat viraj la stânga pe culoarea verde a semaforului electric, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un vehicul care era condus de un bărbat, de 22 de ani, din sens opus, tot pe culoarea verde a semaforului.

In urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto și a trei pasageri din al 2 lea auto. (bărbat 25 ani, bărbat 27 ani, femeie 28 ani).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cip 20 Apr, 2019 07:28 Or sa mai fie multe accidente cat timp este aceasta semaforizare. Înainte și la stânga permis pentru ambele sensuri e cea mai mare greșeală.