Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:30 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iata convocatorul primei şedinţe a Consiliului Municipal al constănţenilor

ro

24 Mar, 2012 15:57 788 Marime text

Începe prima şedinţă a Consiliului Municipal al Primăriei Constănţenilor la sediul Primăriei Constănţenilor. Sedinţa este condusă de primarul constănţenilor, Christian Gigi Chiru.

Iată ordinea de zi a şedinţei. 

 1. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea Consiliului Municipal al primăriei constănţenilor;

 2. Proiect de hotârâre privind demiterea de urgenţă a managerului RADET, Ilie Rachieru din două motive: condamnarea la doi ani de închisoare pentru infracţiunea de luare de mită în formă continuată; management defectuos care a condus la acumularea de 220,447 milioane datorie care poate genera întreruperea frunizării agentului termic şi falimentarea regiei.

3. Proiect de hotărâre privind alocarea din contul de publicitate de 2 milioane de euro anual către Telegraf-TV Neptun a sumelor neccesare subvenţionării gigacaloriei pentru cei 86120 de abonaţi RADET , care nu mai pot suporta plata facturilor la căldură;

4. Proiect de hotârâre privind transmiterea către asociaţiile de proprietari şi locatari a documentelor necesare obţinerii finanţării  pentru reabilitarea blocurilor de locuit în conformitate cu OUG 18 pe 2009.

 

                                                                                 Iniţiator, primarul constănţenilor, 

                                                                                            Christian Gigi Chiru

Ti-a placut articolul?

Comentarii