Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:21 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine întocmește documentații de mediu pentru Nuclearelectrica SA (document)

ro

07 Jan, 2016 12:17 1738 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit contractul „Întocmire documentații de mediu aferente etapei curente de evaluare pentru proiectul -Instalația de detritiere Apă Grea (CTRF) +Extindere Depozit Intermediar de Combustibil Ars (DICA)- integrat cu activitățile desfășurate în prezent pe platforma CNE Cernavodă”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractual a fost Societatea de Cercetare a Biodiversității și Ingineria Mediului AON SRL (fosta AS ORIMEX NEW SRL). Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 470.000 lei, iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 157.250 lei, fără TVA.
 
Cine este Societatea de Cercetare a Biodiversităţii și Ingineria Mediului AON SRL:
 

Societatea de Cercetare a Biodiversităţii și Ingineria Mediului AON SRL, cu sediul social în Agigea, pe aleea Gorunului, numărul 7, Constanţa, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, are ca și activități principale cele de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Marlena Petrescu este asociatul unic al societății și deține și funcția de administrator.  
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii