Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iarna începe să-şi intre în drepturi.Vezi aici prognoza meteo pe trei zile

ro

12 Dec, 2010 21:49 2324 Marime text

1249348759spjlxyq_92133600.jpgSăptămâna care stă să înceapă nu se anunţă a fi prea diferită de cea care se încheie. Din punct de vedere termic, tot iarna dictează. Astfel, în nord, centru şi vest aşteptăm ninsori, în timp ce în celelalte regiuni soarele e o idee mai prezent, iar precipitaţiile aproape că lipsesc.

Ziua de luni nu anunţă schimbări majore de vreme faţă de duminică. Tot în nord, centru şi vest aşteptăm ninsori, în timp ce în celelalte regiuni soarele e o idee mai prezent, iar precipitaţiile aproape că lipsesc. Termic însă, tot iarna dictează. Vorbim de maxime de la minus 3 grade în Bucovina şi depresiunile din estul Transilvaniei până la cel mult 7 grade, valori pe care însă le vom înregistra doar pe litoral. Vântul din fericire nu trece de moderat, aşa că măcar nu va accentua senzaţia de frig.

Bucureştenii vor avea parte luni de ceva mai mulţi nori decât, dar nu şi de ninsori, deocamdată. Din fericire, vântul nu se prea simte, aşa că cele numai 3-4 grade de la amiază vor fi suportabile, chiar dacă nu chiar agreabile.

Marţi, iarna mai face un pas în ţara noastră. Cerul se acoperă de nori şi ninsorile se extind peste toate regiunile ţării, dar insistă tot în vest, centru şi sud. În prima parte a zilei, pe litoral însă s-ar putea să dea şi câte o ploaie sau lapoviţă, aşa că poleiul va fi şi el prezent. Maximele în aceste condiţii nu promit prea mult, urmând să nu treacă de minus 4 în depresiunile din estul Transilvaniei şi cel mult 4, cu plus, pe litoral.

Bucureştenii vor avea în programul meteo nori destul de denşi şi ceva ninsoare. Amiaza opreşte şi ea urcuşul termic la cel mult 2 grade peste limita de îngheţ.

Miercuri se face încă şi mai frig. Maximele vor fi chiar mai mici decât ar fi normal cu 6-8 grade, aşa că vorbim de temperaturi între minus 7 grade în Maramureş şi nordul Transilvaniei şi nu mai mult de 2 grade pe litoral. Norii lasă ninsori mai ales dimineaţă în nord şi centru, dar nu lipsesc precipitaţiile nici din rest.

În Capitală, meteorologii anunţă o amiază cu numai 0 grade. Ba mai mult, s-ar putea să avem parte şi de ninsori peste zi.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii