Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Negrea „Hotelul șefului ANAF nu dă bon fiscal”. Replica șefului Fiscului

ro

30 Mar, 2015 23:22 2387 Marime text
Agenția Națională de Administrare Fiscală a oferit o replică prin biroul de presă unui jurnalist care susține că nu a primit bon de la un restaurant în care acționar este soția lui Gelu Diaconu, șeful Fiscului, informează B1 TV.

„O cafea si o apa minerala la Hotelul International din București deținut de familia șefului ANAF, Gelu Diaconu, 16 lei. Nu mi s-a emis BON FISCAL. Am sunat la Telverde Antifraudă Fiscală 0800800085 și am înregistrat o sesizare, iar doamna de acolo mi-a dat dreptate că ar fi trebuit să-mi fie emis bon fiscal. Vă țin la curent cu noutățile pe măsura ce apar”, a scris jurnalistul Stelian Negrea pe pagina de Facebook.

Restaurantul este al unui hotel deținut în proporție de 50% de Mihaela Diaconu.

„Dacă a fost făcută o sesizare la Telverde, Direcția Antifraudă va demara controlul, la fel ca în orice altă situație, în vederea verificării modului în care această societate respectă prevederile legale”, scrie comunicatul semnat chiar de șeful Fiscului.

„Absolut toate sesizările făcute la Telverde urmează aceeași procedură, fără excepție, și toate cazurile unde s-au găsit nereguli primesc același tratament, inclusiv suspendarea activității. Nu există tratament preferențial, iar acțiunile care vizează întărirea disciplinii fiscale vor continua în același ritm”, completează Gelu Ștefan Diaconu.


Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii