Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 30 martie 2011

ro

30 Mar, 2011 11:23 2344 Marime text

154822-horoscop.jpgBerbec

Luna se afla in continuare in Varsator, in zona prietenilor si sustinatorilor, aspiratiilor si proiectelor, aducand o noua viziune, dorinta de schimbare si inventivitate. Asadar, pe parcursul zilei, fii atent la ideile pe care le ai si la promisiunile care ti se fac. Ai parte de prieteni buni si oameni generosi, in preajma. Accepta fara sa eziti orice invitatie legata de un eveniment.

Taur

Luna plasata in zona carierei iti poate aduce si astazi sanse de afirmare si succes, prin ideile ingenioase exprimate in fata sefilor sau modificarile aduse unui proiect. Pe de alta parte, fii atent la un proiect mai vechi, care pare sa stea pe o pojghita de gheata. Probabil ca in urmatoarele zile se vor clarifica lucrurile si vei sti la ce e nevoie sa renunti si ce vei pastra in viata ta.

Gemeni

Cu Luna in Varsator, e clar ca te vei gandi foarte mult la viitor, la unele obiective pe termen lung, la un proiect care te inspira din ce in ce mai mult. Cu toate ca imaginatia si creativitatea sunt la cote maxime, e bine sa fii atent la cei care pretind a-ti fi prieteni si nu scapa nicio ocazie sa se foloseasca de talentul si abilitatile tale. De altfel, in urmatoarele zile, e posibil sa ai mari surprize de la persoane din anturajul apropiat.

Rac

Ai in continuare sanse de castig si poti beneficia de tot felul de oportunitati prin intermediul unor oameni care cred in tine si sunt inspirati de calitatile tale. Este o zi in care poti pune la un loc cu alti oameni tot felul de resurse, in scopul de a crea ceva original, inedit. Pentru asta, e necesar sa fii in flux, sa te lasi ghidat de intuitie, sa spui da oportunitatilor si, daca e cazul, sa renunti la proiecte mai vechi care nu te mai reprezinta.

Leu

In cazul tau, Luna se situeaza in zona parteneriatelor, relatiilor sociale si imaginii publice. Aspectele sunt frumoase, semn ca te bucuri de apreciere, esti ascultat, ti se cere parerea si ai credibilitate in fata potentialilor noi colaboratori. Cu toate acestea, nu e momentul sa iei decizii pe termen lung, pentru ca acestea vor fi oricum schimbate sau macar ajustate, in urmatoarele zile.

Fecioara

O zi axata pe munca si activitati de rutina. E nevoie sa-ti pui mintea si creativitatea la treaba, pentru a gasi niste solutii ingenioase, in scopul de a-ti spori eficienta si a-ti imbunatati rezultatele, inclusiv financiare. Luna in Varsator te invita sa fii original, sa iesi din tipare, sa faci lucrurile in mod diferit, sa schimbi ceva in echipa de lucru sau abordarea unor activitati.

Balanta

Esti creativ, inspirat, sigur pe tine. Luna in Varsator iti aduce idei frumoase, bucurie de viata, dorinta de a trai din plin. Chiar daca este o perioada cu schimbari sau surprize in cadrul relatiilor, ziua de astazi este ceva mai senina, pentru ca reusesti sa te detasezi de probleme si sa te bucuri de lucruri simple. Unii nativi pot cunoaste persoane fascinante de care nu e exclus sa se indragosteasca pe loc.

Scorpion

O zi numai buna pentru a face o evaluare a situatiei financiare, familiale, patrimoniale. Astfel, poti vedea mai clar ce anume iti lipseste, ce masuri ar fi necesare pentru a-ti asigura stabilitatea de care ai nevoie, eventual care sunt lucrurile si activitatile de care te poti descotorosi, pentru a te mai degreva de responsabilitati si a te simti mai liber decat esti acum.

Sagetator

Ziua de astazi este una dinamica, bogata in discutii clarificatoare, intalniri, drumuri. Mentalul functioneaza foarte bine, asa ca acum e momentul sa te ocupi de activitati intelectuale si sa rezolvi probleme care tin de documente, contracte, relatii. Deplasarile sunt de bun augur, vestile primite sunt bune, iar transmiterea informatiilor se face cu usurinta.

Capricorn

Luna se afla inca in zona banilor si acumularilor materiale, incurajandu-te sa gasesti noi resurse interioare, noi calitati si abilitati, pe care apoi sa le pui la treaba si sa le valorifici. Altfel spus, este momentul sa constientizezi de ce esti in stare si sa-ti cresti increderea in tine. Numai asa vei putea gestiona eficient schimbarile din aceasta perioada.

Varsator

Luna in zodia ta iti confera fermitate, chiar lipsa de scrupule in luarea unor decizii. Atentie insa, nu e cel mai bun moment pentru a semna un contract pe termen lung, nu pentru ca ar fi un pas gresit, ci pentru ca in perioada urmatoare e posibil sa te razgandesti cu privire la termenii acestuia. Pe de alta parte, este un moment favorabil pentru planificarea unei calatorii sau clarificarea unor relatii.

Pesti

Pentru tine, Luna in Varsator inseamna detasare, discretie, retragere din forfota cotidiana. Numai astfel vei putea intelege consecintele unor alegeri din trecut si le vei putea accepta. De asemenea, linistea interioara te ajuta sa vezi mesajul subtil al tuturor evenimentelor care au loc in viata ta. Cu alte cuvinte, ziua de astazi iti ofera prilejul de a invata sa ierti, sa accepti si sa-I dai problemele tale lui Dumnezeu.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii