Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 17 martie 2011

ro

17 Mar, 2011 11:29 1874 Marime text

cerc_zodii.jpgBerbec

Gandul la o schimbare radicala, pe care sa o provoci in viata ta, nu mai este o noutate. Luna in Leu iti accentueaza dorinta de a te exprima fara oprelisti, de a gasi acea metoda prin care sa-ti manifesti liber creativitatea si talentele. Este un moment important, pentru ca activitatile in care te implici, starea pe care o ai, aprecierea primita, toate conlucreaza pentru a te inspira in alegerea unui drum nou pe mai departe. Ziua de astazi iti poate aduce si bucurii de la persoana iubita sau de la copii.

Taur

Dorinta de ascensiune sociala si profesionala, relatiile pe care le creezi cu persoane influente si urmarirea intereselor personale pot trezi foarte usor invidia si ostilitatea unor persoane din preajma. Este momentul sa constientizezi care este pretul pe care-ti permiti sa-l platesti pentru satisfacerea unor ambitii, care sunt prioritatile tale reale, ce conteaza cu adevarat si in ce masura.

Gemeni

O zi favorabila comunicarii, deplasarilor, studiilor, documentarii. Tonusul bun, optimismul, bucuria de viata, sunt ingredientele predominante ale zilei de maine, care te ajuta sa obtii orice informatie ai nevoie. Fii atent la toate vestile primite si informatiile aflate, pentru ca ele iti pot folosi mai tarziu in cadrul schimbarilor care urmeaza sa aiba loc in viata ta, schimbari care tin de relatii, parteneriate, colaborari.

Rac

Exista in continuare premize pentru schimbari radicale si neasteptate in zona carierei, iar ziua de astazi nu face decat sa-ti lamureasca unele aspecte in aceasta privinta. Simti nevoia sa-ti manifesti niste talente, care pana acum au fost reprimate, sa te exprimi cu mai multa incredere si putere, vrei sa castigi mai multi bani, prin cresterea increderii in sine si valorificarea intregului tau potential.

Leu

Luna se afla in continuare in zodia ta si iti poate aduce experiente frumoase, te poate ajuta sa-ti cresti autoritatea si puterea in cercurile din care faci parte, dar iti poate da si accese de orgoliu, rigiditate si egoism. Asadar, bucura-te de admiratia primita, dar fara sa exagerezi si fara sa o folosesti pentru a te ridica deasupra celorlalti. Una peste alta, ziua este una frumoasa, chiar daca simti niste schimbari apropiindu-se.

Fecioara

Luna plasata in Leu te invita la discretie, introspectie si smerenie. E momentul sa te retragi putin din forfota cotidiana, sa privesti detasat evenimentele de pe margine, sa iei totul asa cum este si sa ai incredere in sprijinul divin, indiferent ce se intampla. In zona financiara exista aspecte dinamice, tensionate, semn ca nu e momentul potrivit pentru investitii, speculatii sau solicitarea unor imprumuturi.

Balanta

Luna in Leu iti poate aduce experiente frumoase legate de relatiile cu prietenii si relatiile sociale in general. Sunt recomandate intalnirile si conversatiile cu oameni dragi sau cu care esti pe aceeasi lungime de unda si acceptarea invitatiilor la diverse evenimente sau intruniri. Oamenii din preajma te inspira, iti trezesc creativitatea, iti ofera o noua perspectiva in ce priveste un proiect sau niste aspiratii.

Scorpion

Luna activeaza zona carierei si puterii, autoritatii si statutului socio-profesional. Aspectele sunt frumoase, semn ca ai sansa sa te afirmi, sa gasesti o cale prin care sa-ti exprimi ideile creative, sa gasesti sprijin la superiori sau alte persoane cu influenta. Chiar daca la locul de munca totul pare sa se clatine, ideile ingenioase si creativitatea te pot scoate din incurcatura.

Sagetator

Poti avea sentimentul, din ce in ce mai pregnant, ca te lupti cu morile de vant, atata vreme cat toate ideile tale, in privinta unui proiect, sunt respinse sau privite cu rezerva si suspiciune. Unele schimbari radicale sunt iminente si, probabil, tot raul e spre bine. Insa e nevoie sa fii ceva mai flexibil si foarte atent la mesajele pe care le primesti. S-ar putea ca astazi sa iasa la iveala niste adevaruri si sa se risipeasca ceata in privinta intentiilor unor oameni cu care colaborezi.

Capricorn

O zi potrivita pentru a face un bilant al resurselor materiale, pentru a lua decizii legate de unele investitii, pentru a te pune la adapost, in contextul in care se anunta tot mai multe schimbari neprogramate in acest sens. Pe de alta parte, ziua de astazi iti poate aduce niste raspunsuri pe care le-ai asteptat multa vreme sau iti poate revela noi mijloace de castig prin intermediul altora.

Varsator

Luna prezenta in Leu, in zona partenerului de viata si a asocierilor, te invita sa gasesti o cale amiabila pentru a rezolva o situatie conflictuala sau pentru a obtine ceea ce-ti doresti de la o anumita colaborare. Ai nevoie de diplomatie si concesivitate, pentru a pastra armonia in relatiile cu cei din jur, mai ales daca e vorba despre relatii oficiale.

Pesti

Pe fondul schimbarilor care au aparut sau urmeaza sa se produca in zona finantelor, ziua de astazi este potrivita pentru a gasi niste solutii creative. Scopul este de a-ti mentine locul de munca, sau de a-l schimba daca el nu-ti mai asigura un venit rezonabil, conditii de lucru satisfacatoare sau siguranta. Oricum, cel mai important in aceasta perioada, este sa constientizezi care este locul tau, ce stii si-ti place sa faci, cum te-ai putea exprima cel mai bine si usor.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii