Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 09 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 16 martie 2011

ro

16 Mar, 2011 11:30 1884 Marime text

banner_horoscop.jpgBerbec

Entuziasmul si bucuria isi fac loc in starea ta de spirit, astfel ca reusesti sa lasi toate problemele deoparte si sa te bucuri de vestile bune care sosesc sau de micile daruri pe care ti le ofera aceasta zi. Faptul ca poti privi totul mult mai detasat te ajuta sa extragi beneficii din orice situatie si sa fii creativ, inclusiv in rezolvarea unor probleme. In plus, reusesti sa te plasezi in centrul atentiei si sa obtii admiratia tuturor. Ziua de astazi poate aduce insa si o poveste de iubire.

Taur

Luna in Leu activeaza zona familiei. Aspectele sunt frumoase, semn ca te poti bucura de echilibru, liniste si armonie. Este posibil sa faci sau sa ti se faca niste marturisiri, foarte importante pentru strangerea unor legaturi de familie. De asemenea, este vremea impacarilor, iertarii si impartasirii sentimentelor, mai ales in relatiile cu persoane apropiate.

Gemeni

Luna se instaleaza in zona comunicarii si relatiilor, aducandu-ti ipostaze benefice in plan social. Se pot naste idei senzationale si poti fi inspirat de propunerile unor prieteni. Discutiile, intalnirile, participarea la diverse evenimente sunt de bun augur, pentru ca ai ocazia sa cunosti persoane fascinante si sa-ti gasesti aliati si sustinatori pentru noi proiecte. Asadar, nu refuza nicio invitatie si fii deschis la nou.

Rac

Luna ajunge in Leu, in zona banilor si resurselor materiale. Aspectele sunt frumoase, vizand in acelasi timp si zona carierei. Prin urmare, este posibil sa apara niste oportunitati de castig, prin valorificarea unor aptitudini si gasirea de noi mijloace de afirmare si promovare. Cert este ca ai trecere in fata sefilor sau a unor persoane cu influenta, prin urmare, acum e momentul sa-ti exprimi ideile.

Leu

Faci ce faci si te plasezi in centrul atentiei, obtinand cu usurinta sustinerea si admiratia celorlalti. Luna se afla in semnul tau zodiacal, aducandu-ti ipostaze benefice si sansa de a-ti sustine o cauza, o idee sau niste principii. Este posibil sa-ti faci planuri de calatorie, sa te gandesti la o eventuala colaborare cu strainatatea sau sa negociezi termenii unui contract. In acest context, e important sa-ti pastrezi optimismul si sa nu refuzi din start orice propunere.

Fecioara

Luna se afla in Leu, intr-o zona a discretiei, invitandu-te la introspectie, altruism si generozitate. Pe de alta parte, poti avea parte de un ajutor providential, sub forma unui sprijin material nesperat, a unei maini intinse de cineva din umbra, a unui dar. Fii atent la semnele, mesajele si informatiile primite. Incetineste ritmul de lucru si acorda-ti mai mult timp de odihna si relaxare.

Balanta

O zi frumoasa sub spectrul relatiilor sociale, activitatilor de grup, relatiilor cu prietenii si evenimentelor mondene. Probabil ca vei fi in continua miscare, te vei angrena in tot felul de conversatii, ba chiar te poti implica intr-un proiect umanitar. Este o zi cu multe idei, dar si cu multe aspiratii noi. Practic, poti schimba ceva in modul de a vedea viitorul, in sensul ca iti schimbi unele dorinte si asteptari.

Scorpion

Cariera devine zona de maxim interes. Inspre zona profesionala se indreapta atentia ta in mod preponderent si exista riscul sa neglijezi celelalte domenii de viata, din cauza unor ambitii personale. Sfatul meu este sa nu fortezi lucrurile si sa nu incerci sa arzi etape, facand compromisuri. Pe de alta parte, incearca sa-ti temperezi asteptarile si ambitiile. Fa alegeri ferme si actioneaza cu calm si intelepciune.

Sagetator

Te simti ca pestele in apa, pentru ca ai sustinere de la planetele din Leu, care-ti confera optimism si o atitudine pozitiva, indiferent de situatie. In prima parte a zilei pot veni vesti grozave de departe, poti relua legatura cu un prieten vechi din strainatate, sau vine un raspuns favorabil de la o institutie de stat sau o persoana cu autoritate. Sunt avantajati si cei care sustin examene sau interviuri.

Capricorn

S-ar putea ca printr-o conjunctura norocoasa, sa castigi niste bani sau un premiu. Pe de alta parte, gandirea patrunzatoare si flerul de adevarat detectiv, te pot ajuta sa dezvalui un secret, sa afli informatii pe care nu le stiai sau sa descoperi cauza ascunsa a unei probleme profesionale. De asemenea, este o zi buna pentru investitii in bunuri pentru casa sau pentru sarbatorirea unui eveniment in familie.

Varsator

Este posibil ca in aceasta perioada sa te afli in fata unor decizii importante, legate fie de o relatie matrimoniala, fie de un parteneriat de afaceri sau o colaborare. Esti intr-un moment de rascruce, cand ai de ales daca si ce pastrezi in viata ta din relatiile actuale. S-ar putea ca inima sa-ti spuna sa renunti la ceva sau cineva, deci sa faci o schimbare, in timp ce interesele sociale si profesionale te imbie sa faci un compromis.

Pesti

Accentul este pus pe munca si pe activitati de rutina. Chiar daca nu prea-ti arde, incearca sa faci totul cu responsabilitate si rigurozitate, pentru ca rezultatele iti vor fi rasplatite pe masura efortului depus, cu castiguri suplimentare. Oricum, s-ar putea ca programul de lucru sa se prelungeasca, din cauza unor modificari aparute pe parcursul zilei. Sanatatea merita mai multa atentie, mai ales spre seara, cand oboseala isi va spune cuvantul.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii